100%NL Magazine Jan de Hoop

Jan de Hoop stopt met presenteren RTL Ontbijtnieuws

De kogel is door de kerk: Jan de Hoop stopt volgend jaar met het presenteren van het RTL Ontbijtnieuws. Dat maakte de presentator bekend op zijn Instagram pagina.

Vrijwel dagelijks Is Jan de Hoop (66) te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren is hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Helaas komt daar binnenkort verandering in.

Met pensioen

Jan heeft inmiddels zijn laatste Ontbijtnieuws van dit jaar gepresenteerd. Hij gaat nu even lekker op vakantie naar de zon. Daarna zal hij nog een half jaar het RTL Ontbijtnieuws presenteren, waarna hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.

De altijd vrolijke presentator postte een foto vanuit de studio van het RTL Ontbijtnieuws. Daaronder schrijft hij: ‘Mijn laatste Ontbijtnieuws dit jaar. Lekker op vakantie naar de zon. Vanaf januari nog een laatste halfjaar. Rond 18 juni is het na 33 jaar jaar klaar’. 

Opstaan zonder Jan

Kijkers kunnen het komende half jaar dus nog even genieten van de iconische nieuwslezer. Zijn volgers vinden het maar wat jammer dat ze hem straks ‘s morgens moeten missen ‘Hele fijne vakantie! Oohhh nog maar half jaar…jammer voor ons maar geweldig voor jou!’ schrijft een volger. Weer iemand anders schrijft: ‘Nooooooo met wie moet ik nou elke ochtend opstaan?’

Humor

Dat Jan wel in is voor een geintje, is natuurlijk geen geheim. Tijdens deze blooper bij het RTL Ontbijtnieuws gierde Jan het uit van het lachen!

Bron en Beeld: Instagram Jan de Hoop.