100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Jan Dulles en gezin genieten van de eerste zonnestralen op de camping

Jan Dulles, Caroline en hun zoontje James zijn vandaag op de camping in Edam.

Op de camping

Niks Dubai, Saint Tropez of Bora Bora: maar gewoon lekker op de camping in Edam! Jan Dulles en zijn gezin zijn vandaag op de camping, dat op loopafstand ligt van hun eigen woning. Waarom het ver zoeken als het dichtbij ook heerlijk is?

Tijdens de aflevering van ‘Rooijakkers over de Vloer’ lieten Jan en Caroline al weten hopelijk de aankomende zomer een mooie zomer tegemoet te gaan op de camping. Ze hebben daar een staanplaats met een caravan gekocht.

Jan schrijft voor iedere editie van 100%NL Magazine een column. Vorig jaar september schreef hij al dat hij een caravan had gekocht. Jan: ‘Dus ik besloot, zoals zoveel gewone Nederlanders deze afgelopen zomer, een standplaats te zoeken in ons eigen kikkerlandje, met z’n knotsgekke wisselvallige weertje. ‘Het mooiste van vakantie is teruggaan naar je eigen huis’, zei mijn moeder altijd. Ze houdt van spreuken en niet van vakantie. Ik vond dat haar slechtste spreuk. Nu niet meer. Nu ben ik die ‘gewone man’ die op de dijk zit op een terrasje, en zegt tegen de mensen naast ‘m: ‘Als je in een vreemd land op vakantie bent en je vindt een haventje als dit, dan praat je er over 50 jaar nóg over. Wij zijn wel góed gek dat we duizenden euro’s uitgeven om zo’n plekje te zoeken in het buitenland. We wonen in een vakantieoord.’ Het zou je daarom nu niet moeten verbazen dat ik tot het besluit ben gekomen om met mijn caravan op een camping te staan in – nou komt-ie – Edam! Op loopafstand van m’n eigen huis, aan hetzelfde stukje IJsselmeer.’

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles