100%NL Magazine Jan Dulles Caroline
Zie ook:
Delen

Jan Dulles deelt lieve foto met een ‘hoog bijtgehalte’

Jan Dulles deelde zo'n lieve foto, die we jullie echt niet willen onthouden! Maar pas op: de foto heeft een hoog bijtgehalte!

Gezin Jan Dulles

Samen met zijn vriendin Caroline en twee kinderen Lina en James woont het gezin Dulles op de mooie dijk in Volendam. Op 25 november 2021 werd het derde kindje van Jan en Caroline geboren: Lina. En hoewel de komst van de kleine meid een hoop geluk met zich meebrengt zijn het ook moeilijke tijden voor Jan. Op 19 december 2020 werd de allergrootste nachtmerrie van iedere ouder werkelijkheid voor Jan en Caroline. Toen overleed plotseling hun drie maanden oude dochtertje Donna.

Trouwplannen?

Het is alweer ruim twee weken geleden dat de livesessie ‘We Zijn Thuis Bij’ Jan Dulles plaatsvond. Monique Smit nam plaats op de bank tussen Jan en Caroline en vroeg het stel de hemd van het lijf.

Één van de vragen die werden ingestuurd luidde: ‘Gaan jullie ook nog trouwen?’. Caroline sprong van enthousiasme van de bank af en stak niet onder stoelen of banken dat zij graag wil trouwen met Jan. Wat Jan daarop antwoordde? Dat lees je hier!

‘Hoog bijtgehalte’

Op Instagram deelde Jan afgelopen week een te zoet kiekje, samen met zijn dochtertje Lina.

Jan: ‘Ik weet even niet wat ik hier bij moet schrijven hoor.’

De fans van Jan zijn helemaal door het dolle heen na het zien van de schattige foto. Ze schrijven onder andere: ‘Soms zijn woorden niet nodig maar straalt de liefde eraf’ en ‘Wat een knapperd die op haar broer lijkt! Groeit hard en genieten!!’. Wendy van Dijk laat ook van zich horen en schrijft onder de foto: ‘Beeldschoon!’ En Angela Groothuizen is het daar mee eens, zij schrijft: ‘Wat een schoonheid!’.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles