100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

Jan Dulles laat weer van zich horen ‘het leven gaat gewoon verder’

Vanavond waren de 3JS in gesprek met rapper Typhoon via een livesessie op Instagram. Hier liet Jan Dulles na een lange tijd voor het eerst weer van zich horen.

Allereerst wilde Typhoon graag weten hoe het eigenlijk met Jan gaat. Jan: “Het is moeilijk om uit te leggen in een korte quote. Het leven gaat gewoon verder. Er zit een hele grote bak verdriet die heel dichtbij is. Tussen alle verdrietige momenten door probeer ik alles gewoon op te pakken. Wat er gebeurd is gaan we nooit meer vergeten.”

Ook vraagt de rapper zich af of Jan al toe is aan het schrijven van nieuwe liedjes. “Het schrijven van liedjes is altijd wel iets waar ik gelukkig van word. Daar ben ik wel weer aan toe. Het optreden zie ik nog niet helemaal zitten.”

Het dochtertje van Jan Dulles, Donna, overleed een paar weken geleden. De kleine meid werd 4 maanden oud. Jan vroeg destijds of iedereen zijn privacy kon respecteren zodat ze deze verschrikkelijke gebeurtenis samen in rust konden verwerken.

Er staat in ieder geval half februari een theatertour op de planning voor de drie heren. Of het doorgaat is natuurlijk nog maar de vraag. Laten we het hopen!

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles