100%NL Magazine Jan Dulles Caroline
Zie ook:
Delen

Jan Dulles eert overleden vader op sterfdag: ‘Mijn vader is mijn held’

Het is vandaag een jaar geleden dat de vader van Jan Dulles kwam te overlijden. Op Instagram eert hij zijn vader.

Gezin Jan Dulles

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline zijn al jarenlang een stel en hebben samen een prachtig gezin. Op 5 november 2021 werd het derde kindje van Jan en Caroline geboren. Met een te lieve foto maakte Jan Dulles de geboorte van zijn dochter Lina wereldkundig.

We Zijn Thuis Bij

Afgelopen vrijdag waren we ‘Thuis bij’ Jan en Caroline waar Monique Smit hen de hemd van het lijf vroeg. Het was een openhartige, bijzondere maar vooral gezellige avond. Zo werd duidelijk dat Jan & Caroline (nog) niet geheel op een lijn liggen als het gaat om trouwplannen. Jan zou liever wachten tot Lina wat ouder is, terwijl Caroline eigenlijk al heel lang op een huwelijksaanzoek wacht. Voor haar mag de voorpret alvast beginnen!

Vader

Alweer een jaar moet Jan Dulles zijn held missen. Jan vertelt in een emotioneel bericht op zijn Instagram-account dat er geen dag voorbij gaat dat hij niet even de naam van zijn vader noemt. De gevatte uitspraken van zijn overleden vader zijn nog dagelijks van toepassing in vele verschillende situaties. Zijn vader had een nuchtere kijk op het leven en een humor van een uitstervend soort. Jan moet er vaak nog even om lachen als hij eraan denkt. Mooi hoe Jan zijn best doet om deze humor levend te houden en door te geven. Met de woorden “Mijn vader is mijn held” sluit Jan Dulles dit indrukwekkende bericht af.

https://www.instagram.com/p/CZb_KUAsOfz/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles