100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

Jan Dulles bezoekt graf van zijn vader “Wat zou je toch genoten hebben van James”

Jan Dulles bracht vandaag een bezoek aan het graf van zijn vader met zijn zoontje James.

Vader Dulles

De vader van Jan is begin dit jaar overleden aan de gevolgen van Alzheimer en dat viel Jan heel zwaar. Hij mist hem nog dagelijks schrijft hij. Jan Dulles plaatst af en toe een herinnering van of aan zijn vader op zijn Instagram. Vandaag bracht hij een bezoekje aan het graf van zijn vader met zoontje James. Jan blikt terug op het doen en laten van zijn vader, maar ook benadrukt hij wat een geweldige opa hij zou zijn geweest voor James. “Wat zou je toch genoten hebben van James. Wat missen we je toch dagelijks”, schrijft Jan.

Viskar van zijn vader

Onlangs bracht Jan ook been bezoekje aan de oude viskar van zijn vader. De vader van Jan is 45 jaar geleden gestart met zijn viskar en gaf het stokje 15 jaar geleden over. De viskar is overgedragen aan zijn trouwe werknemer Laura die met plezier de naam Dulles in Limburg in ere houdt.

Zo vader zo zoon

Jan is aan zijn Instagram en de leuke foto’s te zien vaak op pad met zijn zoontje James. Ze doen samen de leukste dingen. Laatst waren zij in het Sprookjes Wonderland in Enkhuizen. Naast alle andere leuke dingen, besloot Jan ook om eens samen muziek te gaan maken met zoontje James. Jan zou gaan drummen en James zou de rol als zanger van zijn vader overnemen.  James zong alleen wel de “Japanse versie” van het liedje volgens Jan, hilarisch! 🙂

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles