Jan en Caroline krijgen meest bijzondere cadeau van Kim Kötter ‘Sprakeloos’
Zie ook:
Delen

Jan en Caroline krijgen meest bijzondere cadeau van Kim Kötter ‘Sprakeloos’

Moederdag geeft niet bij iedereen hetzelfde gevoel. Voor Caroline Mol, de vriendin van Jan Dulles, was het een emotionele dag. Het is namelijk de eerste Moederdag zonder haar dochtertje Donna die in december overleed. Van vriendin Kim Kötter kreeg ze een heel bijzonder cadeau op deze emotionele dag.

Sprakeloos

‘Sprakeloos…’, schrijft Caroline bij de foto van het cadeau die ze van Kim kreeg. Het gaat om een schildering van een foto waarop ze Donna in haar armen heeft. ‘Voor altijd trotse mama van mijn mooie meisje’, zegt Caroline over haar dochter.

Ik denk aan je…

Caroline kan op een heleboel mooie reacties rekenen. Zo ook van Kim Kötter zelf. ‘Ik denk iedere dag aan jullie, maar vooral vandaag aan jou’, schrijft de moeder van drie onder de foto. Ook Kirsten Schilder, Annemarie Keizer, Liza Smit en veel andere volgers reageren onder de foto.

Donna Dulles

Het is inmiddels alweer een paar maanden geleden dat de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol overleed aan de gevolgen van een scheurtje in haar middenrif. Het meisje werd maar vier maanden oud. Om het verdriet te verwerken, schreef Jan een liedje over Donna. Het liedje ‘Vreemde Leegte’ is voor iedereen die een dierbare heeft verloren. Aldus de zanger.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles