100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit beleeft jongensdroom met zoon Senn

Het afgelopen weekend is een weekend wat Jan Smit en zijn zoon Senn niet snel zullen vergeten!

Jan Smit

Jan Smit kennen we natuurlijk allemaal als dé Nederlandse zanger, televisiepresentator en acteur. Hij werd in de late jaren ’90 een nationaal fenomeen als het kindsterretje ‘Jantje Smit’, nadat zijn debuutsingle “Ik zing dit lied voor jou alleen” een grote hit werd. Door de jaren heen heeft Jan zich ontwikkeld tot een van de meest herkenbare en gevierde figuren in de Nederlandse muziekindustrie, met talloze hits en albums op zijn naam. Naast zijn muziekcarrière heeft Jan ook naam gemaakt op televisie, zowel als presentator als deelnemer aan verschillende shows.

Gezin

Na zijn veelbesproken relatie met de bloedmooie Yolanthe vond Jan na de breuk al weer heel snel de liefde bij zijn jeugdvriendin Liza. De twee werden verliefd, kregen een relatie, trouwden op Sint Maarten en zijn inmiddels alweer heel wat jaren samen. Uit een eerdere relatie had Liza al haar dochter Fem en samen hebben Jan en Liza nog twee kinderen: Emma en Senn.

Binnenkort begint het gezin aan een nieuw en spannend avontuur in Spanje. Benieuwd waar dat over gaat? Dat lees je hier!

Jongensdroom met Senn

Het afgelopen weekend is een weekend wat Jan en Senn niet zo snel zullen vergeten. Vader en zoon delen samen een grote hobby: Voetbal! Hun harten kleuren natuurlijk oranje voor de thuisclub FC Volendam, maar ook de grote clubs kunnen rekenen op de steun van de Smitjes.

Jan en Senn waren het afgelopen weekend in München om de wedstrijd tussen FC Bayern München en SC Freiburg bij te wonen. Het werd een prachtige wedstrijd waarbij FC Bayern München er met de winst vandoor wist te gaan!

Op Instagram deelt Jan een aantal geweldige kiekjes van deze onvergetelijke ervaring. Kijk Senn eens stralen!

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Jan Smit