100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit en dochter Fem beleven magische avond samen

Samen met zijn (bonus) dochter Fem beleefde Jan Smit een gezellige avond.

Bonusdochter Fem

Jan Smit is een trotse vader van drie kinderen: bonusdochter Fem, dochter Emma en zoon Senn. Als Jan niet aan het werk is brengt hij het allerliefste tijd door met zijn gezin. Maar waarom niet combineren?

Afgelopen weekend trad Jan op als gastartiest bij Snollebollekes. Hij werd dit keer vergezeld door niemand minder dan zijn dochter Fem, en dat leverde een leuke foto op!

‘Vanaf vanmiddag ben ik al op pad met Fem! Ze gaat niet vaak mee, maar voor Snollebollekes maakt ze graag een uitzondering…’

Gezin Smit

Samen met zijn vrouw Liza en kinderen Fem, Emma en Senn woont Jan in het mooie Volendam.

Jan en Liza kenden elkaar al jaren voordat ze een setje werden. Jan beleefde eerst nog de veelbesproken romance met Yolanthe, en Liza trouwde met Wim. Uit die relatie met Wim kreeg Liza dochter Fem. Inmiddels zijn Jan en Liza al bijna 10 jaar getrouwd en voelt Fem echt als een dochter voor Jan. Zo mooi om te zien.

Samen met Liza heeft Jan dus nog twee kinderen, die allebei sprekend op Jan lijken! Dochter Emma en zoon Senn. Vorige week postte Jan nog een te leuke video samen met zijn zoon, waarin de twee de strijd aan gaan tijdens een wedstrijdje schoenveter eten. Die video zie je hier! 😉

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
Lees alle artikelen over Jan Smit