10pmagazine_jansmit
Zie ook:
Delen

LUISTEREN: Jan Smit lanceert na drie jaar weer een nieuwe single!

Jan Smit komt vandaag met een hele leuke verrassing! Zijn nieuwe single "Zolang Je Bij Me Bent" is vandaag uitgekomen. Wat vind jij van het nieuwe nummer?

“Zolang Je Bij Me Bent”

Na 3 drie jaar komt Jan terug met een geweldig nummer. Hij nam een tijdje rust nadat hij kampte met een burn-out, maar nu gaat het gelukkig weer goed met Jan. De titel zegt het al, het lied gaat over de liefde. Het is een heel fijn nummer om naar te luisteren, en daarnaast ook heel gezellig. Hij maakt zijn fans en volgers heel blij door met deze nieuwe single naar buiten te komen. Jan heeft het nummer samen geschreven met Alain Clark. Jan vond het spannend om de single na zo’n lange tijd te lanceren. Je luistert het nummer hier.

Jan pakte vorig jaar de draad weer op nam plaats in de rode stoel van The Voice of Holland en presenteerde Het Songfestival! Dit jaar heeft hij alweer afscheid genomen van The Voice en geeft hij zijn stoel aan Glennis Grace. Jan wil zich volledig focussen op de muziek.

Eerste single

Jan Smit, een van de populairste zangers van Nederland, zit dit jaar alweer 25 jaar in het vak. Een van de eerste succesvolle nummers van Jan was: “Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen”. Dit nummer behaalde nummer 1 in de hitparades toen hij nog maar 11 jaar oud was. In de volgende jaren scoorde Jan nog 5 hits! Een geweldige, zeer succesvolle en gevarieerde carrière heeft Jan op zijn naam staan. En daar mag hij trots op zijn!

Bron en Beeld : Instagram

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit