100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit reageert op kritiek opening Televizier-Ring Gala

Jan Smit had gisteren de eer om de 57ste editie van het Televizier-Ring Gala te openen en daar reageerde niet iedereen goed op.

Televizier-Ring Gala

Het was gisteren alweer de 57ste editie van het Televizier-Ring Gala. De hele avond stond in het teken van vermaak, glamour en goude glitters en grote prijzen die werden uitgereikt. De show wordt ieder jaar op een andere manier geopend en er komen altijd verschillende optredens tussendoor. Jan Smit kreeg dit keer de eer om het gala te openen, maar dat viel niet bij iedereen even goed in de smaak.

Kritiek

Op het filmpje dat het publiek te zien kreeg, was Jan Smit samen met Peter Pannekoek te zien. Peter Pannekoek maakte wat grapjes en liet weten dat Jan beter niet kon gaan zingen dit keer. Nadat Jan ja knikte en wegliep, begon hij toch te zingen. In een gouden glitterpak en hoed, begon hij het liedje ‘Als de zon schijnt’ van André van Duin te zingen, maar dan met een eigen versie en gebaseerd op de avond. Het gezang, gedans en enthousiasme viel bij veel kijkers toch niet goed in de smaak. Veel mensen hadden kritiek op Jan zijn stem en hoe hij de opening zelf aanpakte. Jan reageert hier nu zelf ook op. ‘Dank Peter Pannekoek voor de heerlijke sketch voorafgaand aan het ‘Gouden Televizier Ring Gala’! Wat is het toch lekker om gewoon te mogen doen waar je zelf zin in hebt…  Het mooiste vind ik de commentaren naderhand! Daarom hou ik zo van Nederland!’, schrijft hij. Jan trekt zich duidelijk niets aan van alle commotie.

Bron en Beeld: Shownieuws, Twitter

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
Lees alle artikelen over Jan Smit