100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit staat stil bij bijzondere dag: ‘Ik ben zo trots op haar’

Het is vandaag een hele bijzondere dag voor Jan Smit en zijn vrouw Liza. Op Instagram schrijft Jan: 'Ik ben zo trots op haar!'.

Jan Smit

Sinds de release van zijn nieuwe album ‘Boven Jan’ zit zanger Jan Smit op een wolk. Zijn album wordt ontzettend goed ontvangen en zijn fans zijn door het dolle heen. Voor Jan een heel fijn gevoel, want juist dit album is een heel persoonlijk album geworden. Hij maakte deze na de turbulente periode en staat stil bij de ‘achtbaan’ waar hij zoals hij zelf zegt jaren in zat.

Thuis heeft Jan een fijn gezin waar hij even op adem kan komen na alle drukte. Hij is inmiddels al 11 jaar getrouwd met de liefde van zijn leven: de volendamse Liza. Samen hebben ze twee kinderen: Emma en Senn. Uit een eerdere relatie had Liza al dochter Fem. Zij maakt natuurlijk ook deel uit van het gezin Smit. Samen woont het gezin, mét hondje Rio, in een geweldige villa in hartje Volendam. Waar het hen aan niets ontbreekt.

Bijzondere dag

Vandaag vieren Jan en zijn vrouw Liza een bijzonder jubileum, want ze zijn alweer 11 jaar getrouwd! Op deze speciale dag zet Jan zijn vrouw maar al te graag in het zonnetje.

‘Vandaag op 11-11-11 trouwde ik op Sint Maarten met mijn grote liefde én de moeder van onze kinderen! Ik ben zo trots op haar en dankbaar dat zo’n lieve en knappe vrouw, gewoon míj́n vrouw is…’

Van harte gefeliciteerd Jan en Liza!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit