100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

WIL JE BIJ ZIJN: Jarige Kees Tol deelt geweldig nieuws!

Kees Tol viert zijn 42e verjaardag vandaag met een bijzonder nieuwtje. Tipje van de sluier: hier wil je bij zijn!

Kees Tol

Geboren en getogen in het pittoreske Volendam: Kees Tol. De presentator heeft zijn authentieke, nuchtere persoonlijkheid gelukkig nooit verloren, zelfs niet in de glitter en glamour van de televisiewereld. Hij is geliefd om zijn eerlijkheid én om zijn humor. Overal waar Kees komt maakt hij er een feestje van. De wereld heeft meer mensen zoals Kees nodig! 😉

Jarig + groot nieuws

Het is vandaag de hele dag feest in Volendam, want Kees is jarig. De goedlachse presentator blaast 42 kaarsjes uit en dat gaat hij groots vieren. Héél groots zelfs en jij kan erbij zijn!

Kees organiseert op vrijdag 8 november namelijk het grootste & gezelligste (huis)feestje van Nederland in AFAS Live onder de naam: Feessie van Keessie. Het belooft één groot spektakel te worden en samen met zijn muzikale vrienden, bekende artiesten en verrassende gasten zorgt Kees voor een feest waar nog lang over na zal worden gepraat.

Backstage idee

Kees presenteerde vorig jaar de afscheidsconcerten van zijn goede vrienden Nick & Simon en backstage is het idee tot stand gekomen om Kees zijn verjaardag eens goed en groots aan te pakken. Kees viert zijn verjaardag iedere vijf jaar voor vrienden en familie, maar nú moet het groot en voor iedereen. Zo ontstond het idee Feessie van Keessie en dit feest is voor iedereen die iets te vieren heeft, of gewoon een hele gezellige avond wil hebben.

Aanwezige artiesten

Verschillende artiesten zullen dit feest helemaal compleet maken. Denk aan Jan Smit, goede vriendin Mell VF (voorheen Mell & Vintage Future) en nog wat verrassingsartiesten. Het feest zal worden begeleid door een superband onder leiding van Marcel Fisser. Nummers die niet mogen ontbreken deze avond, zijn natuurlijk die van ABBA. Deze zal de band ABBA Fever komen zingen.

Kees zegt het volgende over zijn feest: ‘Ik hou van een feestje vieren en wil dit nu graag niet alleen voor mijn vrienden organiseren, maar voor iedereen die van muziek en gezelligheid houdt.’ Wij kunnen niet wachten!

Hou jij van een feestje en wil je dit niet missen? Klik voor tickets op deze link.

100%NL Magazine Kees Tol

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Kees Tol

Kees Tol overladen met complimenten na mooie foto met zijn ouders
Kees Tol overladen met complimenten na mooie foto met zijn ouders
ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
Lees alle artikelen over Kees Tol