100%NL Magazine Jennifer Ewbank
Zie ook:
Delen

Jennifer Ewbank betrekt fans in haar nieuwe muzikale project!

De entertainmentbranche heeft het ook zwaar te verduren tijdens de coronacrisis. Zangers, zangeressen, acteurs en actrices en natuurlijk nog veel meer mensen die werken in de entertainment business zitten al een jaar thuis. Ook Jennifer Ewbank kan wel wat support gebruiken voor haar nieuwe EP. Daarom vraagt ze al haar fans om hulp!

Jennifer wil niets liever dan muziek opnemen en brengt dan ook graag een nieuwe EP uit. Ze betrekt hierin al haar fans en vraagt ze of ze onderdeel willen worden van dit leuke project door geld te doneren. Op de EP zal ze haar verhaal vertellen in 5 solonummers en 1 duet. De artiest met wie ze een duet zal opnemen houdt ze nog even geheim. Maar we zijn zeker benieuwd!

Wat heel bijzonder is aan deze EP, is dat het zal worden geproduceerd in het beroemde Nashville! Hier gaan alle artiesten naartoe met een country achtergrond in de muziek. Als klein meisje groeide ze namelijk op met countrymuziek en luisterde ze altijd mee als haar vader de mooiste country nummers zong.

Natuurlijk geeft Jennifer ook graag iets terug aan haar fans. Denk dan aan een huiskamerconcert, een dagje mee met haar naar de studio of gewoon gezellig samen aan de drank! Ben jij ook zo benieuwd naar de EP van Jennifer en wil je haar graag steunen? Ga dan naar voordekunst.nl en steun Jennifer Ewbank met haar EP!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jennifer Ewbank

Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: 'Het huis is hiermee ook wel echt vol'
Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: ‘Het huis is hiermee ook wel echt vol’
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Lees alle artikelen over Jennifer Ewbank