100%NL Magazine ANP Jeroen van der Boom
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam

Jeroen is al flink wat weken aan het trainen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wow; wat ziet de zanger er goed uit!

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom kennen we in Nederland allemaal als pianist en zanger van onder andere Jij bent zoÉén wereld en Kom maar op. Daarnaast maakt Jeroen ook al jaren deel uit van De Toppers. Samen met René Froger, Gerard Joling en Jan Smit zet hij jaarlijks de Amsterdamse ArenA op z’n kop. Niet alleen bij de Toppers, maar ook bij de concerten van Heel Holland Zingt Hazes is Jeroen al jaren aanwezig. Een bezige bij die overal zingt en piano speelt dus.

Jeroen is al jaren samen met zijn grote liefde, Dany. Samen kregen zij twee zoons: Luuk en Daan. Luuk gaat zijn vader achterna en zingt ook heel graag. Hij mocht zelfs optreden bij de Toppers! Geweldig om te zien dat Luuk in de voetsporen van zijn vader treedt.

Afgetraind

Jeroen en Dany zijn net als heel veel andere BN’ers aan het sporten geslagen. De zanger en zijn vrouw letten daarbij ook op hun voeding en het resultaat is verbluffend. Na flink wat weken showt Jeroen zijn afgetrainde lichaam en dat van zijn vrouw en wij geloven onze ogen bijna niet. Wat zien Jeroen en Dany er ongelooflijk goed uit zeg. Hier mogen zij echt heel trots op zijn.

100%NL Magazine Jeroen van der Boom 100%NL Magazine Jeroen van der Boom

Bron: Instagram Jeroen van der Boom en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Jeroen van der Boom

Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Jeroen van der Boom onthult details over contact tussen André, Rachel en Roxeanne
Jeroen van der Boom onthult details over contact tussen André, Rachel en Roxeanne
Lees alle artikelen over Jeroen van der Boom