100%NL Magazine Jeroen van der Boom
Zie ook:
Delen

VIDEO: Jeroen van der Boom viert huwelijksjubileum en gaat 12 jaar terug in de tijd

Jeroen en Dany stapten 12 jaar geleden in het huwelijksbootje en dat jubileum viert Jeroen nu met een prachtige video van toen...

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom kennen we in Nederland allemaal als pianist en zanger van onder andere Jij bent zo, Één wereld en Kom maar op. Daarnaast maakt Jeroen ook al jaren deel uit van De Toppers. Samen met René Froger, Gerard Joling en Jan Smit zet hij jaarlijks de Amsterdamse ArenA op z’n kop. Niet alleen bij de Toppers, maar ook bij de concerten van Heel Holland Zingt Hazes is Jeroen al jaren aanwezig. Een bezige bij die overal zingt en piano speelt dus.

Jeroen is al jaren samen met zijn grote liefde, Dany. Samen kregen zij twee zoons: Luuk en Daan. Luuk gaat zijn vader achterna en zingt ook heel graag. Hij mocht vorig jaar zelfs optreden bij de Toppers! Geweldig om te zien dat Luuk in de voetsporen van zijn vader treedt.

Jubileum

Het is alweer 12 jaar geleden dat Jeroen en Dany in het huwelijksbootje stapten. Jeroen staat vandaag stil bij deze bijzondere dag en daarom deelt hij een deel van de trouwvideo, waar wij echt van onder de indruk zijn. ’12 jaar getrouwd zijn met de leukste @danyvdboom is zo’n geschenk #liefdevanmijnleven #niemandanders #ikhouvanjou’, schrijft Jeroen eronder. Wat zagen Jeroen, Dany en de kinderen er prachtig uit en wat is alles mooi op video vastgelegd. Dit is een dierbare herinnering voor altijd.

Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum, Jeroen en Dany. Op naar de volgende 12 jaar.

Bron en Beeld: Instagram Jeroen van der Boom.

Delen

Meer over Jeroen van der Boom

VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Lees alle artikelen over Jeroen van der Boom