100%NL Magazine Kaj Gorgels en Jessie Jazz

Jessie Jazz laat van zich horen na bevalling “Eenzaamheid en leegte”

Jessie Jazz heeft een intense periode achter de rug en vertelt openhartig over haar bevalling en kraamtijd.

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk is bekend als Nederlands Youtuber en model. In 2015 werd Jessie verkozen tot Miss Nederland. Het blonde, Nederlandse model is al jaren samen met haar grote liefde Kaj Gorgels. Het stel woont momenteel in Ibiza en heeft daar een nieuw leven opgebouwd. Niet alleen Jessie en Kaj wonen op het eiland, ook Jessie’s moeder heeft daar een huis gekocht.

Ouders van Xavier

Begin oktober werden Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk, de trotse ouders van zoontje Xavier. “Vanaf 11-10-2023 in ons leven en met geen mogelijkheid meer weg te denken. We knallen helemaal uit elkaar van liefde.” Vandaag deelt Jessie Jazz een prachtige video op haar Instagram. Daarbij schrijft ze: “Xavi is nu 21 dagen bij ons en heel langzaam voel ik mezelf weer een beetje “terug komen”. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met schrijven, ik heb zoveel verschillende emoties/sensaties gevoeld.”

Openhartig

Verder schrijft ze: “Een liefde zo groot en tegelijkertijd een bepaalde leegte en eenzaamheid die ik niet kende. Samen met een cocktail van je lijf dat compleet overreden is en een baby in je armen waar je zo veel van houd en nu pas leert kennen.” Je ziet het hele bericht hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Jessie Jazz Vuijk