100%NL Magazine Bettina en Jim
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum deelt intieme foto en brengt ode aan iedere vrouw!

Jim en zijn vrouw Bettina hebben een heel bijzonder en liefdevol weekend achter de rug. Afgelopen vrijdag is namelijk hun derde kindje Molly geboren. Jim heeft samen met Bettina drie kinderen op de wereld gezet en vond elke bevalling werkelijk mindblowing.

Jim deelt een hele mooie foto van zijn vrouw net na de bevalling op Instagram met een prachtige boodschap eronder. Hij vertelt onder andere dat vrouwen de allersterkste soort is dat er bestaat en dat alles wat het mannelijke geslacht ooit zal bereiken of doen, in de grootste schaduw staat van wat vrouwen voor prestatie leveren tijdens een bevalling.

Verder brengt Jim ook nog een ode aan zijn eigen vrouw:

“Ik heb het nu 3 keer meegemaakt en het is zo emotioneel om te zien. Ik ben ZO trots op mijn vrouw, ZO veel respect voor haar prestatie. Dit heb ik haar zelf ook heel vaak gezegd hoor, ik zeg dit niet voor de buitenwereld. Ik wil dat iedereen dit weet. En beseft. En nog eens extra aan die mama’s van ons denkt. Want die hebben iets moeten doorstaan hoor, om ons ter wereld te zetten en een goed leven te geven. Tot zo ver mijn relaas. Mijn ode.”

Niet alleen wij, maar ook de volgers van Jim pinken even een traantje weg bij zijn mooie woorden. Reacties als “Mooi verwoord zo recht uit je hart” en “mooi mens ben jij!” worden massaal onder het bericht geschreven.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Lees alle artikelen over Jim Bakkum