Bibi verrast volgers met foto in korte top en opengeritste broek
Zie ook:
Delen

Bibi verrast volgers met foto in korte top en opengeritste broek

Bibi is momenteel, samen met nog meer BN'ers, in Bali te vinden. Samen nemen zij een nieuwe film op. Bibi deelt nu een foto van de eerste shootdag en zij ziet er prachtig uit!

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Verliefd op Bali

Bibi is samen met nog meer BN’ers naar Bali gevlogen, want daar wordt de film Verliefd op Bali opgenomen. Jim Bakkum deelde hier al wat beelden van en ook Bibi plaatst dagelijks foto’s in haar Instagramstory. Dit keer deelt zij een prachtige foto van zichzelf op Instagram. De foto is genomen tijdens de eerste shootdag. In de auto poseert Bibi met kort topje en opengeritste broek. ‘Je gulp staat open’, schrijft een volger. ‘das m’n rijsttafel’, reageert Bibi grappend. Wat een prachtige foto is dit en wat zullen Bibi en collega’s het leuk hebben met elkaar.

https://www.instagram.com/p/CtOiu4EhW3H/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman