100%NL Magazine Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum: ‘Ik spreek Jamai nooit meer’

Bij velen ligt de finale tussen Jim en Jamai tijdens Idols nog vers in het geheugen, maar vergis je niet! Dat is inmiddels alweer 17 (!) jaar geleden.

Vanavond om 21:30 op RTL 4 kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Rooijakkers over de Vloer. Art Rooijakkers is vanavond op bezoek bij Jim en Bettina. Tijdens het interview gaat het natuurlijk ook over Idols. Tijdens de finale in 2003 stond Jim Bakkum tegenover Jamai Loman. Jim was destijds nog maar 15 jaar oud toen hij in de spannende finale stond. Uiteindelijk ging Jamai er met de winst vandoor.

Jim en Jamai waren destijds heel erg close en trokken tijdens de opnames veel met elkaar op. Maar als Art aan Jim vraagt hoe vaak Jim Jamai nog spreekt zegt Jim: ‘Nooit meer, nooit meer…’

De carrière van Jim ging na Idols als een speer en inmiddels is Jim niet alleen zanger, maar ook een acteur! Samen met zijn vrouw Bettina heeft Jim 3 kinderen. In de nieuwe 100%NL Magazine spreek Jim over zijn grote liefdes, dat interview lees je hier.

Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum