Jim Bakkum blikt terug op trouwdag met verliefde foto’s!
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum blikt terug op trouwdag met verliefde foto’s!

Het is vandaag alweer 9 jaar geleden dat Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda in het huwelijksbootje stapten. Inmiddels heeft het stel drie prachtige kinderen en verklaren ze elkaar nog vaak de liefde.

Jim plaatst een collage op zijn Instagram van een aantal van zijn huwelijksfoto’s. Wat zien ze er verliefd uit zeg! Iets meer dan een jaar later kwam hun eerste kind ter wereld. Lux is inmiddels alweer 7 jaar, dochtertje Posy is afgelopen maart 5 jaar geworden en jongste dochtertje Molly werd in maart ook alweer 1. Wat een geluk zeg!

Ook Bettina blikt terug op deze bijzondere dag. “9 jaar getrouwd! Hier maakten we de trouwfoto’s (duh). Dat is natuurlijk niks voor ons. Wij overbewuste mensen (‘kijk ons nou trouwfoto’s maken’). Wij zijn voor elkaar gemaakt. Soms (VAAK!) is ons leven druk en vol met kleine persoontjes die onze liefde vragen en ons nodig hebben, maar de basis van dat alles, van ons leven, zijn wij. Het is nooit saai, ik zou het niet anders willen.”

Jim plaatst ook vaak genoeg foto’s van zijn drie kids. Hieronder een greep uit alle leuke foto’s die Jim en Bettina hebben geplaatst.

https://www.instagram.com/p/B_A34Q-BF3X/

https://www.instagram.com/p/B-5Eqshhnh5/

https://www.instagram.com/p/B-MZVyQhSDd/

 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jim Bakkum

Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: 'Baby'tje geboren...'
Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: ‘Baby’tje geboren…’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum