Jochem Myjer over heftig auto-ongeluk: 'Een hele nare achtbaan'
Zie ook:
Delen

Jochem Myjer over heftig auto-ongeluk: ‘Een hele nare achtbaan’

Een jaar geleden stond voor Jochem en zijn familie het leven op z'n kop. De komiek blikt terug op deze heftige tijd en daarbij deelt hij een bijzondere boodschap met zijn volgers.

Jochem Myjer

Presentator en komiek Jochem Myjer heeft vaak de lachers op zijn hand. Of het nu is wanneer hij zelf een domme fout maakt of in het theater staat, mensen krijgen spontaan een glimlach op hun gezicht en iedereen wordt vrolijk van hem. Eind vorig jaar deelde de komiek het droevige nieuws dat hij en Marloes na een lange relatie en een huwelijk van 5 jaar gingen scheiden.

Auto-ongeluk

Een jaar geleden zaten Jochem en zijn familie er even anders bij dan nu. Hun leven stond op z’n kop, want Jochem’s ouders raakte betrokken bij een heftig auto-ongeluk. Op Instagram deelt Jochem twee foto’s. Één van de auto na de crash en één samen met zijn familie, een jaar na het ongeluk. Wij schrikken van de bovenste foto, want van de auto is bijna niets meer over.

‘Een jaar geleden hadden mijn ouders een bizar heftig auto-ongeluk en zaten we met z’n allen in een hele nare achtbaan van herstel, verdriet, medische wonderen en heel veel geluk. Gisteren vierden we samen het leven. Een hele goede vriend van mij is traumatoloog, maakt elke dag heftige dingen mee en zei ooit: We lopen allemaal op een mijnenveld. Of je nu gezond leeft, lief bent of een lul, iedereen kan op een mijn gaan staan. Dus drink het leven. Echt. Elke dag.’, schrijft Jochem onder deze heftige post. Wow; hier zijn wij even stil van. Wat moet dit heftig zijn geweest voor de familie. Mooi om te zien dat het goed gaat met Jochem’s vader en moeder.

Bron en Beeld: Instagram Jochem Myjer

Delen

Meer over Jochem Myjer

Jochem Myjer openhartig over lijdensweg: 'Blijft heel zwaar'
Jochem Myjer openhartig over lijdensweg: ‘Blijft heel zwaar’
LOVE IS IN THE AIR: Jochem Myjer deelt foto van nieuwe liefde
LOVE IS IN THE AIR: Jochem Myjer deelt foto van nieuwe liefde
Lees alle artikelen over Jochem Myjer