100%NL Magazine John Heitinga
Zie ook:
Delen

WAUW: John Heitinga deelt prachtige modelfoto’s van 15-jarige dochter

John en Charlotte zijn de trotse ouders van drie hele lieve kinderen. Op Instagram deelde John een práchtige foto van zijn oudste trots.

John Heitinga

John Heitinga is een voormalig Nederlands voetballer en huidig voetbaltrainer. Hij speelde als middenvelder voor onder andere Ajax, Atlético Madrid, Everton en het Nederlands elftal. Als hoofdtrainer stond hij van januari tot juni 2023 onder contract bij Ajax.

John heeft sinds 2004 een relatie met Charlotte-Sophie Zenden. Zij is de zus van voetballer Boudewijn Zenden. Het stel trouwden op 18 mei 2010 in Nederland en het feest werd 14, 15 en 16 juli 2010 gevierd op Ibiza. Samen met Charlotte kreeg hij drie kinderen: Jezebel, Lennox en Rixo.

Modelfoto’s

Op Instagram deelt John regelmatig foto’s van zijn werk, of zijn mooie gezin. Dit keer plaatste hij een reeks foto’s van zijn oudste dochter, Jezebel, want zij blies gisteren 15 kaarsjes uit. De eerste foto is jaren geleden genomen en de overige twee zijn nog niet zo lang geleden geschoten. Wat is Jezebel ongelooflijk knap zeg. ‘We zijn super trots op je en houden heel veel van je!’, schrijft John bij de fotoreeks. ‘Wat een knap kind!’ en ‘Wat een mooie dochter hebben jullie’, reageren twee mensen. Wat een beauty!

https://www.instagram.com/p/C4GLIKMts8F/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram John Heitinga

Delen