100%NL Magazine Erica Meiland

HOE LEUK: Erica Meiland deelt foto van een hele jonge Maxime en Montana

Afgelopen Moederdag was Erica Meiland het moeder-zijn niet aan het vieren, maar aan het inpakken voor nóg een verhuizing! Ze hebben een gigantische villa gekocht in Noordwijk, dichtbij dochter Maxime. Tijdens het inpakken kwam Erica een leuke foto tegen van haar twee dochters.

Verhuizen

‘Zo kom je nog eens wat leuks tegen tijdens het inpakken voor weer een verhuizing’, schrijft Erica bij de foto van Maxime en Montana toen ze nog kleine meisjes waren! Maxime reageert onder de foto met ‘Ahh leuk’, en kan op veel positieve reacties rekenen. Zo zeggen veel volgers dat dochter Claire als twee druppels water op haar moeder lijkt op deze foto. En we zien inderdaad de gelijkenissen!

Noordwijk

Maxime heeft zelf ook een verhuizing achter de rug. Samen met haar vriend Leroy zijn ze verhuisd naar Noordwijk. Het gelukkig stel, die zwanger is van hun eerste kindje samen, kochten een luxe twee onder 1 kapwoning.

Claire

Drieënhalf jaar geleden werd Maxime voor de eerste keer moeder van haar dochter Claire. Maxime werd op 21-jarige leeftijd zwanger van een jongen met wie ze geen relatie had. Haar ouders reageerden heel goed, maar waren wel ongerust over de toekomst van hun dochter. “Mijn moeder heeft altijd gezegd dat ik moet doen wat goed voor mij voelt. Maar mijn vader en zus waren er erg op tegen. Ze vonden me te jong en dachten dat een baby mijn leven zou verpesten. Ik snap die reactie, het was natuurlijk een hele shock.”

Bron en beeld: Instagram