100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

LEZEN: Jongensdroom Danny Froger wordt werkelijkheid

Hetgeen waar Danny al lange tijd van droomt, wordt deze zomer eindelijk werkelijkheid. De zanger kan het nu al niet meer afwachten..

Danny Froger

Danny Froger kennen de meeste mensen als Nederlandse zanger en als zoon van René Froger. De zanger is al jaren samen met zijn grote liefde, Ann Dominique en samen met haar heeft hij twee dochters, Fallon en Scottie. Danny treedt regelmatig op in gezellige kroegjes, op leuke feestjes of op concerten in Nederland. Hij weet er in ieder geval áltijd een feestje van te maken.

Grote droom

Naast gast zijn bij optredens en tijdens concerten, droomt Danny er altijd al van om een eigen concert te geven. Die droom wordt deze zomer werkelijkheid, want op 16 september geeft Danny zijn eerste live concert in de Vorstin in Hilversum. Samen met de M&M band en een aantal muzikale gasten, gaat hij er een groot spektakel van maken. ‘Ik zal jullie meenemen op een muzikale reis door mijn leven’, vertelt een trotse Danny. De Frogers zullen de Frogers niet zijn als zij er geen feestje van maken en daarom zal er bij dit concert en pre én afterparty zijn. Daardoor wordt het een feestelijk avondje uit voor iedereen die zin heeft in gezelligheid.

Wil jij zeker zijn van een kaartje voor dit zomerse spektakel? Scoor hier je tickets!

Bron en Beeld: Danny Froger.

Delen

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Danny Froger