100%NL Magazine Joost Klein
Zie ook:
Delen

HUH?! Joost Klein deelt opmerkelijk en mysterieus bericht over het Eurovisiesongfestival

Joost deelde gisteren een reeks foto's en daar ontvangt hij ongelooflijk veel likes en reacties op. 'Trust the process..', schrijft hij.

Joost Klein

Joost Klein is 26 jaar oud en ontzettend talentvol. Hij is niet alleen muzikant, maar daarnaast ook schrijver en kunstenaar. Samen met zijn band heeft hij opgetreden op grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands. Zijn optreden op Lowlands vorig jaar zomer werd razend enthousiast ontvangen en de grote menigte ging helemaal uit zijn dak.

Joost is niet alleen bekend in Nederland, want hij is ook België en Duitsland aan het veroveren en binnenkort misschien wel heel Europa, als hij Nederland vertegenwoordigt tijdens het songfestival.

Opmerkelijk bericht

Morgen is het moment daar dat Joost zijn nummer Europapa live gaat zingen tijdens het Eurovisiesongfestival in Stockholm. Na Joost zijn eerste repetitie, is hij flink gezakt bij de bookmakers. Eerst had Joost 15% kans op winst en dat is nu nog maar 5%.

Gisteren, tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival, deelde Joost een opmerkelijke reeks foto’s op Instagram. Op de eerste foto zien wij Joost met de welbekende blauwe vogel. Zij houden posters vast met foto’s van de vogel en daarop is te lezen: ‘Vermist. Heeft u deze vogel gezien?’ Vervolgens deelt hij nog wat mysterieuze foto’s. Op het laatste kiekje zien wij een foto van een poster met het hoofd van Joost erop. Daarop is te lezen: ‘BREAKING. Bookmakers willen niet dat je op hem stemt.’ Bij de foto’s schrijft Joost: ‘Trust the process..’

Er wordt massaal gereageerd onder deze fotoreeks. ‘In Joost Klein we trust’, schrijft Claudia de Breij. ‘De bookmakers snappen er helemaal niks van. Joost voor de winst!!!’ en ’12 POINTS FOR THE NETHERLANDS!!!!’, schrijven twee andere volgers. Als het aan ons ligt, krijgt Joost van iedereen twaalf punten en gaat hij er met de winst vandoor. Succes Joost!

 

Bron en Beeld: Instagram Joost Klein

Delen

Meer over Joost Klein

Advocaat van Joost Klein reageert voor het eerst op Eurovisie Songfestival-rel
Advocaat van Joost Klein reageert voor het eerst op Eurovisie Songfestival-rel
WOW: Volgens voorspellingen zou Joost Klein op déze plek zijn geëindigd
WOW: Volgens voorspellingen zou Joost Klein op déze plek zijn geëindigd
Lees alle artikelen over Joost Klein