100%NL Magazine Joost Klein
Zie ook:
Delen

Joost Klein richt zich in emotionele post tot overleden ouders

Joost moet zijn ouders al heel wat jaren missen en in deze periode is dat extra heftig. Hij plaatste een verdrietige post op Instagram...

Joost Klein

Joost Klein is 26 jaar oud en ontzettend talentvol. Hij is niet alleen muzikant, maar daarnaast ook schrijver en kunstenaar. Samen met zijn band heeft hij opgetreden op grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands. Zijn optreden op Lowlands vorig jaar zomer werd razend enthousiast ontvangen en de grote menigte ging helemaal uit zijn dak.

Joost is niet alleen bekend in Nederland, want hij is ook België en Duitsland aan het veroveren en binnenkort misschien wel heel Europa, als hij Nederland vertegenwoordigt tijdens het songfestival.

Emotioneel bericht

Joost moet zijn ouders al van kleins af aan missen. Op twaalfjarige leeftijd overleed zijn vader aan kanker en een paar jaar later overleed zijn moeder aan een hartstilstand. Dat betekent dat hij zijn enthousiasme en zenuwen voor deze te gekke periode niet met zijn ouders kan delen en dat is natuurlijk verschrikkelijk voor Joost.
Op Instagram deelde hij vandaag een hele emotionele post. ‘Hallo mama en papa. Ik ben nu in Malmö voor het Eurovisiesongfestival. Het voelt erg surrealistisch. Ik denk veel aan jullie. Hopelijk kunnen sommige mensen erkenning of begrip vinden. Mijn duisternis zal in licht veranderen. Voor altijd jullie zoon’, schrijft hij. Wat is dit toch verdrietig. Joost gaat volgende week vast en zeker knallen en zijn ouders kijk van bovenaf mee. Iedereen is trots op de zanger.
100%NL Magazine Joost Klein

Bron en Beeld: Instagram Joost Klein

Delen

Meer over Joost Klein

Advocaat van Joost Klein reageert voor het eerst op Eurovisie Songfestival-rel
Advocaat van Joost Klein reageert voor het eerst op Eurovisie Songfestival-rel
WOW: Volgens voorspellingen zou Joost Klein op déze plek zijn geëindigd
WOW: Volgens voorspellingen zou Joost Klein op déze plek zijn geëindigd
Lees alle artikelen over Joost Klein