100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam laat alle hoofden draaien in een roze korset!

Jutta Leerdam laat de temperaturen stijgen op Instagram door een foto in een roze korset!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam mag dan nog wel maar 24 jaar oud zijn, menigeen kan jaloers zijn op de prestaties die zij tot nu toe heeft geleverd. Ze is een van de meest succesvolle schaatsers die ons land rijk is.

Niet alleen om haar geweldige prestaties stond Jutta de afgelopen maanden in de schijnwerpers, maar ook om haar uitspraken. Waar ze voorheen de focus had om zo afgetraind mogelijk op de baan te staan is dat dit jaar anders. Zo vertelde ze: ‘Want ik gebruik nu dat extra vet als kracht.’ Doordat Jutta nu minder stress heeft over het gewichtsverlies zit ze dus ook lekkerder in haar vel. ‘Ik ben zoveel stabieler en daardoor ben ik altijd gewoon goed. In plaats van dat ik altijd voor mijn lichaam te zwak ben.’

Roze korset

Keer op keer weet Jutta Leerdam haar volgers te verrassen met de ene na de andere mooie foto. Is het niet een prachtige outfit dan is er wel een andere reden waarmee Jutta duizenden likes binnensleept.

Zo deelde ze een paar weken geleden deze foto’s waarin ze poseert in een strak, roze korset. De volgers van Jutta weten opnieuw dit kiekje heel erg te waarderen.

Zo reageert een van haar volgers ontzettend lief: ‘Jutta je bent echt een van de mooiste en meest getalenteerde vrouwen ooit!’. En daar heeft de volger helemaal gelijk in. Jutta is en blijft een prachtige verschijning!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

WOW: 2 miljoen views voor Jutta Leerdam die bilpartij showt in kort trainingsbroekje
WOW: 2 miljoen views voor Jutta Leerdam die bilpartij showt in kort trainingsbroekje
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam