100%NL Magazine Jutta Leerdam

Jutta Leerdam straalt in bikini op tropische bestemming

Matchy matchy in een kleurrijke bikini komt Jutta Leerdam helemaal tot rust op vakantie.

Jutta Leerdam

Schaatster Jutta Leerdam ging met één missie naar de Olympische Spelen het afgelopen jaar: het felbegeerde goud halen op de 1000 meter. Het werd zilver. De Japanese Miho Takagi was nét iets sneller dan Jutta.

Na afloop was Jutta zichtbaar teleurgesteld: ‘Ik wilde dat goud, daarom baal ik’. Gelukkig heeft de teleurstelling nu plaats gemaakt voor trots en is Jutta maar wat blij met die zilveren plak. En terecht!

Outfits

Naast dat Jutta een ware verschijning is op de schaatsbaan is ze ook nog een heus stijlicoon! Regelmatig deelt de blonde schone dan ook de mooiste foto’s op haar Instagram waar haar volgers geen genoeg van krijgen. En geef ze eens ongelijk! 😉

Zo plaatste Jutta de afgelopen weken nog een foto waarbij ze haar afgetrainde benen showde. Op de foto droeg ze een tanktop en een spijkershort, zelfs in de meest casual kleding weet Jutta te stralen. Koen is een gelukkig man!

Bikini-ready

Na een hele intense periode van veel trainen en presteren is het nu tijd voor ontspanning, en dus is Jutta op vakantie. Vanaf een zonnige en tropische bestemming deelt Jutta jaloersmakende kiekjes.

In een vrolijke bikini met bijpassende blouse steelt Jutta de show! En een beetje zwoel kijken in de camera is Jutta wel bekend. Wat een plaatje!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam