100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

OEH LA LA: Jutta Leerdam showt haar afgetrainde benen

Als atlete houdt Jutta Leerdam zich aan een strak trainingsschema. En dat is te zien! Op Instagram toont zij ons haar prachtige benen!

Jutta Leerdam

Schaatster Jutta Leerdam ging met één missie naar de Olympische Spelen: goud halen op de 1000 meter. Het werd zilver. De Japanese Miho Takagi was nét iets sneller dan Jutta.

Na afloop was Jutta zichtbaar teleurgesteld: ‘Ik wilde dat goud, daarom baal ik’. Gelukkig heeft de teleurstelling nu plaats gemaakt voor trots en is Jutta maar wat blij met die zilveren plak. En terecht!

Zussen

Natuurlijk is Jutta’s vriend Koen Verweij en haar familie ook apetrots op haar prestatie. Wisten jullie dat Jutta ook twee hele mooie zusjes heeft? Zij heten Merel en Beaudine, en zien er net als hun bekende zus prachtig uit! Wat een goede genen hebben ze in de familie Leerdam toch!

Benieuwd naar de zusjes? Foto’s zie je hier.

Oranje outfit

De 23-jarige Jutta geeft ons geregeld een kijkje in haar leven. Op Instagram post zij de leukste foto’s en video’s. Na haar zilveren plak op de Olympische Spelen werden de Olympiërs gehuldigd in het Hilton Hotel in Amsterdam. Daarna werden ze in Den Haag ontvangen door premier Mark Rutte en sportminister Conny Helder. Als klap op de vuurpijl werden ze dan ook nog ontvangen door koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Voor deze gelegenheid had Jutta haar meest oranje outfit uit de kast getrokken. En WOW, wat stond dit haar prachtig!

Prachtige benen

Jutta Leerdam is een atlete in hart en nieren en houdt zich dan ook aan een strak trainingsschema. Niet alleen leverde dit haar een Olympische zilveren medaille op, maar ook prachtige, afgetrainde benen! Op Instagram post Jutta een foto van haar sexy legs. Bij de foto schrijft ze ‘shoot day with the best’. Op de foto draagt zij een short en tanktop. Wat een plaatje!

100pmagazine_juttaleerdam

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen