100%NL Magazine Sven Kramer Naomi van As

SCHATTIG: Kae en Dexx Kramer supporten Nederlands elftal in stijl

Aan de support van Kae en Dexx ligt het in ieder geval niet. De kinderen van Naomi en Sven zijn echt om op te eten in deze outfits.

Gezin Sven en Naomi

Ze zijn al jaren samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar: het sportkoppel Sven Kramer en Naomi van As. Samen hebben ze een een dochtertje, Kae Kramer en een zoontje Dexx Kramer. Regelmatig zien we de allerleukste foto’s van de schattige, grappige, maar vooral ondeugende Kae voorbij komen op de social media van Sven en Naomi. Nu de foto’s van knappe Dexx met zijn lange lokken daar ook bijkomen, gaan hun volgers al helemaal uit hun dak. Wat een lieve kinderen hebben Sven en Naomi toch..

Supporters

Het WK voetbal is inmiddels alweer twee weken bezig en Nederland heeft hun eerste twee wedstrijden gespeeld. Na de winst bij de eerste wedstrijd en een gelijkspel bij de tweede, gaan de spelers van oranje vanmiddag weer opnieuw voor de winst. Aan de support van Kae en Dexx ligt het in ieder geval niet, want zij zitten het team steeds in hun oranje voetbalpakjes aan te moedigen. Afgelopen vrijdag hielp deze geweldige support helaas niet, maar hopelijk vanmiddag wel. Wij smelten echt weg bij het zien van deze lieve foto en Naomi’s volgers duidelijk ook. ‘Dit is toch té cute’, ‘Och dit is toch TE schattig!!’ en ‘Heerlijk zo’n foto.. dat zijn de momentjes’, zijn wat leuke reacties. De liefde voor sport zit er duidelijk al vroeg in bij de kinderen. Geweldig..

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As.