100%NL Magazine Karin Bloemen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Karin Bloemen deelt prachtige throwbackfoto met collega BN’ers

Bij sommige collega's moet je even twee keer kijken of ze het wel echt zijn, maar wanneer het je opvalt, zie je allen maar een geweldige foto van vroeger.

Verleden

Karin Bloemen kennen we allemaal als de goedlachse, Nederlandse Cabaretière die vaak in opvallende kostuums op het podium staat. Toch is het verleden van Karin niet altijd even vrolijk geweest. Zo is haar zus in 1989 overleden aan een brand en daarbij kwamen twee van de drie kinderen ook om het leven. Karin droeg hierna samen met haar man de zorg van haar neefje. Naast dit grote verdriet zijn Karin en haar zusjes ook misbruikt door hun stiefvader. Een zware, complexe jeugd die je eigenlijk niemand gunt. Toch probeert Karin er het beste van te maken en straalt zij iedere dag.

Collega’s

Op Instagram deelt Karin maar al te graag foto’s uit de oude doos. Zo plaatste zij laatst een foto met Gerard Joling, die flink wat jaren terug is genomen. Afgelopen week plaatste zij er één die zo’n 22 jaar geleden genomen is in Ahoy. Met Karin staan collega’s Frans Bauer, Lee Towers en Anita Meijer op de foto. Wat grappig om te zien hoeveel sommige zijn veranderd en hoeveel sommige er juist nog steeds op lijken. Geweldig dat Karin al die oude foto’s heeft bewaard. Wij vinden het in ieder geval super leuk om te zien.

https://www.instagram.com/p/Cie91rbMZ3i/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Karin Bloemen

Delen

Meer over Karin Bloemen

WAUW: Karin Bloemen deelt zeldzaam kiekje met dochter
WAUW: Karin Bloemen deelt zeldzaam kiekje met dochter
ZIEN: Karin Bloemen deelt foto uit de oude doos met Gerard Joling
ZIEN: Karin Bloemen deelt foto uit de oude doos met Gerard Joling
Lees alle artikelen over Karin Bloemen