100%NL Magazine Karin Bloemen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Karin Bloemen deelt prachtige gezinsfoto

Op Instagram post Karin Bloemen een prachtige zwart-wit foto van haar gezin. Wat een prachtig en vrolijk plaatje!

Gezin Karin Bloemen

Samen met haar man Marnix Busstra heeft Karin twee dochters, Elaine en Iona. Iona is de jongste van de twee meiden. Daarnaast droeg Karin ook de zorg van haar neefje Gerben. Hij is de zoon van Annelies, de zus van Karin. Zij overleed in 1989 na een brand. Twee van de drie kinderen van Annelies kwamen hier ook om. Annelies was getrouwd met de stiefvader van Karin en haar zusjes. Zij zijn ook misbruikt door de stiefvader toen hij nog een relatie had met hun moeder. Een complexe familiegeschiedenis dus.

Naast dat Annelies is overleden, heeft Karin in 2014 ook haar jongste zusje Inge verloren. Inge leed aan epilepsie en overleed onverwachts op 48-jarige leeftijd. Ze laat haar man John en zoon Jurre achter.

Eind 2019 werd Gerben vader van Nova en werd Karin voor het eerst oma. De trotse en blijde oma mocht Nova voor het eerst vasthouden.

Gezinsfoto

Op haar Instagram pagina post Karin een prachtige zwart-wit gezinsfoto. Bij de foto schrijft Karin ‘Verder zijn we een heel normaal gezin hoor….’

Volgers van Karin kunnen het mooie familieplaatje wel waarderen. Zo schrijft iemand ‘Ooooh wat een geweldige familiefoto…niet zo’n standaard familiefoto die al bij iedereen in huis hangt.
Volgens mij hebben jullie de grootste lol gehad met deze shoot. En wat een prachtig gezin lieverd…een ware rijkdom.’ Weer iemand anders schrijft ‘Wat een geweldige foto’.

Bron en Beeld: Instagram Karin Bloemen.

Delen

Meer over Karin Bloemen

WAUW: Karin Bloemen deelt zeldzaam kiekje met dochter
WAUW: Karin Bloemen deelt zeldzaam kiekje met dochter
ZIEN: Karin Bloemen deelt prachtige throwbackfoto met collega BN'ers
ZIEN: Karin Bloemen deelt prachtige throwbackfoto met collega BN’ers
Lees alle artikelen over Karin Bloemen