100%NL Magazine Karin Bloemen
Zie ook:
Delen

WAUW: Karin Bloemen deelt zeldzaam kiekje met dochter

Karin Bloemen is onwijs trots op haar dochter en dat deelt zij graag met de wereld. Wat een prachtige foto is dit.

Karin Bloemen

Karin Bloemen kennen we allemaal als de goedlachse, Nederlandse Cabaretière die vaak in opvallende kostuums op het podium staat. Toch is het verleden van Karin niet altijd even vrolijk geweest. Zo is haar zus in 1989 overleden aan een brand en daarbij kwamen twee van de drie kinderen ook om het leven. Karin droeg hierna samen met haar man de zorg van haar neefje. Naast dit grote verdriet zijn Karin en haar zusjes ook misbruikt door hun stiefvader. Een zware, complexe jeugd die je eigenlijk niemand gunt. Toch probeert Karin er het beste van te maken en straalt zij iedere dag.

Zeldzame foto

Op Instagram zien wij dagelijks een vrolijke Karin voorbijkomen. De ene keer is dit een foto op het podium en de andere keer met een haakwerkje wat zij zelf heeft gemaakt. Wij krijgen er in ieder geval altijd een lach van op ons gezicht.

Onlangs plaatste Karin een foto met haar man en kinderen van vroeger, maar verder zien wij haar gezin niet heel veel voorbijkomen. Vandaag deelde Karin een prachtig en zeldzaam kiekje met haar dochter, Lona. ‘Ben super trots op m’n dochter Iona!! Ze draagt m’n eigen gemaakte haakwerkjes. Hoe gaaf is dat?’, schrijft Karin erbij. Dit is inderdaad heel bijzonder. Wat zien deze dames er prachtig uit. Iets om heel trots op te zijn.

https://www.instagram.com/p/C3rqz2ZsPp1/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Karin Bloemen

Delen

Meer over Karin Bloemen

ZIEN: Karin Bloemen deelt prachtige throwbackfoto met collega BN'ers
ZIEN: Karin Bloemen deelt prachtige throwbackfoto met collega BN’ers
ZIEN: Karin Bloemen deelt foto uit de oude doos met Gerard Joling
ZIEN: Karin Bloemen deelt foto uit de oude doos met Gerard Joling
Lees alle artikelen over Karin Bloemen