100%NL Magazine Katja Schuurman

Katja op Valentijnsdag verrast door ex Freek

Op Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar, werd Katja Schuurman verrast door haar ex Freek van Noortwijk.

Katja Schuurman

Gisteren was het Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar! Ondanks dat Katja deze Valentijnsdag vierde zonder grote liefde aan haar zij, kreeg ze natuurlijk genoeg liefde van haar twee meiden!

Er zijn nog altijd twee personen in Katja’s leven die haar al-tijd laten lachen: haar dochters Sammie en Coco. Uit een relatie met Thijs Römer kreeg Katja dochter Sammie en samen met Freek van Noortwijk dochter Coco.

Katja deelt regelmatig de allerleukste foto’s van haar twee dochters en haar volgers smullen er van! Zo postte ze vorig jaar een foto van Sammie, Coco en zichzelf in alle drie dezelfde outfit. Wat een prachtig plaatje!

Breuk

Vorig jaar lieten Katja en Freek van Noortwijk in een emotionele post weten uit elkaar te gaan. ‘Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan.’

In juni 2019 vond de trouwdag van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk plaats. Het stel gaf elkaar het jawoord op een recreatiepark in Kraggenburg. Volgens Katja was het een magische dag vol liefde. Helaas heeft het huwelijk van Katja en Freek niet zo lang mogen duren.

Verrast door ex Freek

Dat een scheiding niet altijd afloopt in een fikse ruzie, dat bewijzen Freek en Katja maar. Want ondanks dat de twee niet meer samen zijn, hebben ze nog altijd een goede band.

Zo werd gisteren, op Valentijnsdag, er een mooie bos bloemen bij Katja afgeleverd. Met als afzender: haar ex Freek!

Op Instagram showt Katja de bos bloemen en schrijft ze: Dit jaar alleen bloemen van mijn ex… Ook lief…’

100%NL Magazine Katja Schuurman

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman