100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Heerlijk kiekje: Katja Schuurman en haar dochters in Spanje!

Samen met haar dochters geniet Katja van de zon in Spanje. Op Instagram deelt ze een jaloersmakende foto.

Katja Schuurman en haar dochters in Spanje

Katja was het natte herfstweer in Nederland zat en besloot om de zon op te zoeken in Spanje. En oh oh oh, wat ziet het er heerlijk uit!

Op Instagram plaatst Katja een te lieve foto, samen met haar twee dochtertjes Sammie en Coco. Katja straalt, ze is een apetrotse moeder!

‘Veel beter wordt het niet. Hoeft ook niet.’

Bijzondere vriendschap

Katja is nu op het eiland Formentera, maar verbleef eerder op Ibiza. En daar was ze niet alleen, maar samen met het gezin Woesthoff.

En dat Katja een bijzondere band heeft met Dinand en zijn gezin, dat zien we niet alleen op de foto’s, maar lezen we ook uit het bericht wat Katja deelt bij een selfie samen met Dinand.

Katja: ‘Vriendschap is… zorgen dat je paden steeds weer kruisen. En dat ze geregeld parallel lopen. En dat je soms zelfs ineens dezelfde weg blijkt te bewandelen. Lieve @dinand_woesthoff , ik begrijp ons steeds beter.’

Huwelijk met Freek

In 2019 stapte Katja in het huwelijksbootje met haar Freek, samen hebben zij dochtertje Coco. Uit een eerder huwelijk met Thijs Römer heeft Katja dochter Sammie. Thijs inmiddels gelukkig met Igone de Jong, die vorige week liet weten dat ze niet snapt waarom Thijs voor haar koos, na zijn relatie met Katja.

Helaas kwam in november 2021 een einde aan het sprookjeshuwelijk. Katja en Freek lieten toen weten niet langer door te gaan als geliefden. Het officiële statement lees je hier.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman