Katja Schuurman en Freek van Noortwijk uit elkaar
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk uit elkaar

Zojuist maakt Katja Schuurman bekend dat zij en Freek van Noortwijk uit elkaar zijn.

Uit elkaar

Zojuist maakt Katja Schuurman via een emotionele post op Instagram bekend dat zij en Freek van Noortwijk uit elkaar zijn.

‘Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan’, zo begint Katja Schuurman haar bericht op Instagram. Het bericht van de breuk komt bij veel mensen aan als een schok.

Deze zomer vierden Katja en Freek nog hun 2-jarig jubileum. In juni 2019 vond de trouwdag van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk plaats. Het stel gaf elkaar het jawoord op een recreatiepark in Kraggenburg. Volgens Katja was het een magische dag vol liefde.

Dochter Coco

Katja en Freek hebben samen dochter Coco, die een evenbeeld is van haar moeder. Katja vindt het ook daarom een moeilijk besluit om te breken met Freek.

Ze schrijft hier over: ‘We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was. Hoe hartverscheurend het op dit moment ook is, we weten zeker dat we haar, en onszelf, zo uiteindelijk gelukkiger maken. Ik vind het heel erg verdrietig nu twee dochters te hebben wiens vaders niet in hetzelfde huis wonen als zij. En ik weet dat ook deze keer ik, samen met Coco’s bijzondere vader, in staat zal zijn om haar, net als Sammie alle liefde, veiligheid en de betrouwbare basis te geven ze nodig heeft om op te groeien tot de mooie vrouw die nu al in haar huist.’

Wij wensen Katja en Freek heel veel sterkte toe.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk uit elkaar
Katja Schuurman en Freek van Noortwijk uit elkaar
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman