Katja Schuurman viert tweejarig huwelijksjubileum met grote liefde Freek!
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman viert tweejarig huwelijksjubileum met grote liefde Freek!

Het is alweer twee jaar geleden dat Freek en Katja in het huwelijksbootje stapten. Vandaag vieren ze hun jubileum in de Beemsterspa.

Tweejarig jubileum

‘Ontbijtje op Bali’, schrijft Katja bij een foto van Freek die ze deelt in haar verhaal op Instagram. Het lijkt ook wel bijna alsof het stel op Bali zit! Waarschijnlijk heeft het verliefde koppel de meisjes, Coco en Sammie, naar de oppas gebracht en genieten ze van tijd met elkaar.

Bruiloft

We blikken even terug op een prachtige dag in juni 2019: de trouwdag van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. Het stel gaf elkaar het jawoord op een recreatiepark in Kraggenburg. Op blote voeten! Freek had namelijk altijd gezegd dat hij op blote voeten met Katja wilde trouwen. En hij heeft zich aan zijn woord gehouden. Volgens Katja was het een magische dag vol liefde. En dat geloven we gelijk bij het zien van de foto’s en video’s!

Coco Loulou

Niet veel later werd Katja zwanger van dochter Coco. Op Valentijnsdag bracht ze het mooie nieuws naar buiten en in augustus werd Coco geboren. Inmiddels is Coco alweer bijna 1 en is ze volgens Katja voor de Duvel niet bang!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: 'Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto'
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: ‘Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman