100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman deelt killerbody in een fleurig niemendalletje!

In een fleurig niemendalletje zette Katja Schuurman de bloemetjes buiten én pronkte ze met haar killerbody.

Katja Schuurman

Na een roerige periode waarin Katja veel te verwerken heeft gehad (Katja en haar ex Freek van Noortwijk besloten uit elkaar te gaan) zit de actrice weer lekker in haar vel! De opnames voor de film Costa! zitten er op en de fans van Katja vonden de film geweldig. Al met al zit Katja lekker in de flow!

Nieuwe liefde

Maar niet alleen op zakelijk gebied gaat het lekker voor Katja, ook op liefdesgebied! Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Katja opnieuw verliefd is! Over haar nieuwe vriend vertelde Katja: ‘Na maanden van janken heb ik weer helemaal vlinders, dat past helemaal bij de zomervibe’.

Niemendalletje

Afgelopen week besloot Katja Schuurman om de bloemetjes eens flink buiten te zetten. Ze koos voor een fleurig niemendalletje, wat niets aan de verbeelding over liet. Zelf zei Katja er het volgende over:

‘Zo begon ons feestje dit weekend.. Me waiting at the bus. Wat een topavond werd dat! (Ja er zit weinig stof in deze jurk, maar op die avond werkte ie top!)’

De volgers van Katja vinden het een prachtige outfit. Soundos schrijft: ‘Je ziet er gelukkig uit!’ en een andere volger merkt op: ‘Wat een jurk, wat een lijf, wat een mooie vrouw!’

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
Lees alle artikelen over Katja Schuurman