100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman is verliefd! ‘Ik heb weer helemaal vlinders’

Katja Schuurman is weer verliefd! Dit laat ze weten aan Shownieuws.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman!

De afgelopen periode is Katja veel aan het werk geweest, onder andere voor de zomerse film Costa!. Afgelopen dinsdag deelde Katja vol enthousiasme een foto ter promotie van de film, maar daar kreeg ze andere reacties op dan gehoopt. Veel volgers van Katja vielen namelijk iets op: een Photoshop-blunder! Katja reageert hier zelf ook op: ‘Ach joh, het is maar een foto.’

Freek van Noortwijk

In juni 2019 trouwden Katja en Freek en gaven ze elkaar het ja-woord op een prachtige plaats in Kraggenburg. Helaas heeft het niet zo mogen zijn en maakte het stel vorig jaar bekend uit elkaar te gaan.

Freek en Katja hebben samen een dochter: Coco. Uit een eerdere relatie met Thijs Römer heeft Katja ook nog dochter Sammie.

Verliefd!

Hete zijn een paar heftige maanden geweest voor Katja Schuurman. Nog maar een paar maanden geleden strandde haar huwelijk met Freek van Noortwijk en nu heeft Katja alweer een nieuwe liefde gevonden.

Aan Shownieuws laat de actrice weten dat ze helemaal in de wolken is met een nieuwe liefde. ‘Na maanden van janken heb ik weer helemaal vlinders, dat past helemaal bij de zomervibe’, laat Katja weten. Wie de leuke man in kwestie is, dat laat Katja nog even geheim.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman, Shownieuws

Delen

Meer over Katja Schuurman

BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman