Katja Schuurman geniet van tropisch weekendje weg met oudste dochter Sammie!
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman geniet van tropisch weekendje weg met oudste dochter Sammie!

Afgelopen weekend was Katja heerlijk aan het genieten in een vakantiepark met haar gezin en een vriendin van haar dochter Sammie. Katja deelt een foto met de meiden in het zwembad.

“Als blije kleuters renden we van glijbaan naar glijbaan in de Aqua Mundo, om daarna nog een Flow Ridertje mee te pakken. En zelfs het huisje was een avontuur. Lekker een weekendje spelen met de kinderen”, schrijft Katja bij de foto. Ze zien er allemaal ontzettend gelukkig uit!

Igone onzeker over relatie met Thijs

Een paar weken geleden kwam de biografie van Igone de Jongh uit, de vrouw van Thijs Römer. Katja, de ex van Thijs, heeft een hele goede band met zowel haar ex als Igone. Igone gaf in haar biografie toe dat ze aan het begin van haar relatie met Thijs een beetje onzeker was. Dat kwam voornamelijk door Katja.

Igone is niet jaloers op Katja, maar vroeg zich wel af waarom Thijs voor haar koos na getrouwd te zijn geweest met dé seksbom van Nederland. “Een groter verschil tussen twee vrouwen bestaat immers niet. Katja is het meest extraverte mens dat ik ken, ze ’bubbelt’ altijd – wat haar zo leuk maakt. Bij Katja voel je dat alles kan en niks gek is. Niet dat ik nou zo’n doos ben, maar ik zeg zeker niet meteen wat ik denk en bubbel ook zeker niet altijd. Dat staat dan nog los van onze fysieke verschillen. Katja is ooit gebombardeerd tot dé seksbom van Nederland en ik ben veel, maar niet dat. In het begin had ik het daar best lastig mee – soms nog weleens een beetje. Een gevoel van: weet je het wel zeker?”

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: 'Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto'
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: ‘Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman