100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman reageert op Photoshop-blunder: ‘Ah joh, het is maar een foto’

Aanstaande woensdag gaat de film Costa! in première en dus deelde Katja een leuke foto op haar Instagram. Onder de foto van Katja reageren veel fans op een mogelijke Photoshop-blunder.

Katja Schuurman

Actrice Katja Schuurman heeft een turbulente periode achter de rug. Tot haar spijt strandde vorig jaar haar relatie met Freek van Noortwijk. In een emotionele post liet Katja destijds weten: Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan.’

Aan het AD liet Katja vorige week weten dat ze het lastig vindt om te ‘onthechten’ van Freek. ‘Freek heeft het iets complexer gemaakt door zich redelijk snel weer op het liefdespad te begeven. Dat vond ik pijnlijk en ingewikkeld. Het haalde ook de aandacht en energie weg om het samen op zo’n goed mogelijke manier te doen voor Coco.’

Freek en Katja hebben samen een dochter: Coco. Uit een eerdere relatie met Thijs Römer heeft Katja ook nog dochter Sammie.

Costa!

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna (Abbey Hoes) reist naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien, waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) vroeger als propper werkte. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

Photoshop-blunder

Om de feelgood film Costa! te promoten en om te vieren dat woensdag de première plaats vindt plaatste Katja een leuke, zonnige foto van zichzelf op Instagram. Op de foto zien we Katja in een kleurrijk badpak in een zwemband liggen.

De reacties onder de foto van Katja stromen binnen. Hoewel er ontzettend veel positieve reacties worden geplaatst worden er ook veel vragen onder de foto gesteld. ‘Reageer niet snel… maar hoop dat die foto bewerker een Stagiare is’, ‘Vreemde gefotoshopte foto’ en ‘Lijkt net of je 1 enorme grote borst hebt’.

Iemand anders schrijft onder de foto: ‘De bovenkant van je badpak lijkt heel raar. Verkeerd gephotoshopt.’ Katja besluit dat het tijd is om hier op te antwoorden en laat weten: ‘Ik lig in een band. Er is niet veel gefotoshopt, dus dan zie ik er gewoon gek uit. (Al zag ik net dat mijn rechterbeen er wat typisch uit ziet). Ah joh, het is maar een foto. Het gaat om de film! En die is echt erg leuk geworden!’.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman openhartig over alcoholgebruik: 'Ik lag er bijna af'
Katja Schuurman openhartig over alcoholgebruik: ‘Ik lag er bijna af’
LIEF: Katja Schuurman deelt foto van haar 2 knuffelende dochters
LIEF: Katja Schuurman deelt foto van haar 2 knuffelende dochters
Lees alle artikelen over Katja Schuurman