100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman: ‘Ik word gek, ik ben zo verliefd!’

Katja Schuurman's hart ontploft! Met een te lieve foto op Instagram schreeuwt ze het uit: 'Ik ben zo verliefd!'

Katja Schuurman

Een lange tijd lachte het leven Katja Schuurman toe. Ze deed de allerleukste klussen voor haar baan, genoot met volle bak van haar twee prachtige dochters en was smoorverliefd op Freek van Noortwijk. Helaas kwam daar vorig jaar een einde aan.

In een emotionele post lieten Katja en Freek weten uit elkaar te gaan. Katja schreef: ‘Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan.’ Vorig jaar vierden Katja en Freek nog hun 2-jarig jubileum. In juni 2019 trouwden Katja en Freek en gaven ze elkaar het ja-woord op een prachtige plaats in Kraggenburg. Helaas heeft het niet zo mogen zijn en zijn de twee dus uit elkaar.

Voor Katja (en voor Freek natuurlijk ook) nu de taak om het leven weer op te pakken. Een liefdesbreuk valt niet mee, en die pijn moet slijten. Katja schreef hier een paar weken geleden over: ‘Nu snotverkouden neus stomend trachten te ontploppen, liefdesverdriet weg puffen en kotsen, realiteit proberen te omarmen en dan toch maar weer heel kinderachtig boos worden, huilende baby boven, en al die dingen die ik leuk vind ,zoals de spa, het theater, de bios, uit eten; het kan allemaal niet! (Ja ik dacht ik zeg het toch maar. Het is een enorme domper natuurlijk, maar voordat jullie je verheugen op allerlei dingen die er voorlopig even niet in zitten, dacht ik, ik moet toch gewoon eerlijk zijn).’

Kinderen

Toch zijn er nog altijd twee personen in Katja’s leven die haar al-tijd laten lachen: haar dochters Sammie en Coco. Uit een relatie met Thijs Römer kreeg Katja dochter Sammie en samen met Freek van Noortwijk dochter Coco.

Katja deelt regelmatig de allerleukste foto’s van haar twee dochters en haar volgers smullen er van! Zo postte ze vorig jaar een foto van Sammie, Coco en zichzelf in alle drie dezelfde outfit. Wat een prachtig plaatje!

‘Ik ben zo verliefd!’

Op Instagram laat Katja haar volgers weten dat haar hart ontploft van liefde. En als je de foto’s ziet begrijp je helemaal waarom. Wat een schatje is de kleine Coco toch!

Katja: ‘Ik word gek. Ik ben zo verliefd! Ze pakt mijn hoofd vast, knijpt in mijn wangen, kijkt me diep in mijn ogen aan en overlaadt me met kusjes. De hele dag. Mijn hart maakt sprongetjes!’

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman