100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman komt in opstand en deelt video van haar tepels

Katja Schuurman komt in opstand en deelt op social media een video van onder andere haar tepels.

Katja Schuurman

Katja Schuurman is een veelzijdige presentatrice en actrice en daarnaast ook nog een liefhebbende moeder. Ze werd bekend door haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en is sindsdien niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Maar ze acteert niet alleen, ze presenteert ook! Haar spontane persoonlijkheid maakt dat heel Nederland Katja in het hart heeft gesloten. Wat een powervrouw!

Gezin

Naast haar drukke baan is Katja ook nog moeder van twee dochters: Sammie en Coco. Sammie kreeg Katja met haar eerste man Thijs Römer. Sammie is inmiddels alweer 13 jaar oud en lijkt sprekend op haar bekende moeder! Ze heeft dezelfde kenmerkende krullen en innemende lach.

Haar tweede dochter kreeg Katja met haar ex Freek van Noortwijk: Coco. Helaas voor Katja strandde ook deze relatie het afgelopen jaar. Aan het einde van 2023 bedankte Katja haar ex Freek op Instagram. Ze schreef bij een te schattige foto van haar dochter Coco: ‘Bedankt voor je bijdrage Freek.’

Video van haar tepels

We weten allemaal dat Katja niet bang is om zichzelf te laten zien. En waarom ook niet? Ze ziet er prachtig uit!

Het afgelopen weekend deelde Katja een video waarop haar tepels te zien zijn. Katja deelt deze beelden bewust en schrijft hier het volgende over: ‘En ja, ook zonder bh inderdaad. En zonder iets om mijn tepels weg te blurren. Omdat het absurd is dat we de meest vreselijke beelden wél mogen zien, maar vrouwenborsten niet. Wat een rare wereld. Maar daar hoeven we ons niet bij neer te leggen. Dat er heel veel ‘raar’ is in de wereld. Laten we de hoop niet opgeven. Het is aan jou en mij om de wereld mooier, liefdevoller en eerlijker te maken.’

De volgers en fans van Katja kunnen zich helemaal vinden in haar bericht. Ze reageren met onder andere: ‘Mooie en ware woorden’, ‘Wat een krachtige vrouw!’ en ‘Liefde voor jou en je tepels!’. Benieuwd geworden naar de video? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman