100%NL Magazine Katja Schuurman Freek van Noortwijk
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman deelt te lieve foto en bedankt Freek van Noortwijk

De twee gaan na de scheiding nog altijd goed met elkaar om en dat is alleen maar fijn om te zien. Dit momentje moest Katja wel delen. Zó leuk.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten een paar maanden geleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Bedankt Freek

Katja is gelukkig nog goed bevriend met haar ex Freek en dat is maar goed ook. Gisteravond deelde zij een mierzoete foto van haar dochter Coco met haar vriendje. ‘Dit kind… (en haar geliefde) Dank je wel voor je bijdrage @freekvannoortwijk’, schrijft Katja erbij. De twee kinderen hebben de grootste lol samen. Geweldig om je dochter zo gelukkig te zien als ouders zijnde en wat leuk dat Coco op jonge leeftijd al verliefd is. Zó schattig.

100%NL Magazine Coco

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman