100%NL Magazine Katja Schuurman

ZIEN: Sammie Römer gaat steeds meer op moeder Katja lijken

Wauw! Sammie, de dochter van Katja en Thijs gaat steeds meer op haar moeder lijken.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten kortgeleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Dochter Sammie

Uit haar huwelijk met Thijs Römer kreeg Katja haar dochter Sammie. Thijs vond na Katja opnieuw de liefde bij balletdanseres Igone de Jongh en stapte ook met haar in het huwelijksbootje. Nadat bekend werd dat er een aantal aangiftes tegen Thijs Römer bij de politie liggen, vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag, liet Igone weten niet langer samen te zijn met Thijs. Dit deed ze via een emotioneel bericht op haar Instagrampagina.

Look-a-like

Sammie heeft dezelfde stralende lach als haar moeder Katja Schuurman. Katja deelde een hele gezellige foto met haar dochter en wij zien zeker de gelijkenissen. Je ziet de foto hieronder.

 

bron en beeld: Instagram Katja Schuurman