100%NL Magazine Kees Tol

ZIEN: Kees Tol viert het leven in Dubai!

Kees Tol heeft het druilerige weer in Nederland achter zich gelaten en viert het leven in het zonnige Dubai!

Transformatie

Kees Tol kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke en humoristische presentator die bij iedereen een lach op het gezicht krijgt.

Een tijdje geleden deelde Kees een bizarre transformatie van zichzelf op social media. Hij schreef bij de voor- en nafoto’s: ‘In die tijd bestond er ook ‘de pizza Kees Tol deze werd geserveerd in de lokale pizzeria in Volendam. Daar at ik standaard zo’n 2 keer per week en om me te bedanken en te eren vernoemde ze een pizza naar me…’

Benieuwd naar hoe Kees er 10 jaar geleden uit zag? Dat zie je hier!

Volendam

Als presentator van het programma VT wonen is Kees Tol de hele dag omringd door de mooiste huiskamers, keukens, slaapkamers noem het maar op. Kan ook niet anders dat Kees zelf ook een stijlvol huis heeft.

Vorig jaar besloot Kees zijn hele huis te gaan verbouwen en het resultaat mag er zijn! Op zijn Instagram deelde Kees een aantal jaloersmakende kiekjes van zijn woning. Want wow: wat is het mooi geworden bij Kees!

Living the life

Kees laat voor nu Volendam achter zich en is momenteel aan het genieten in Dubai. En dat Kees geniet met volle teugen, dat is goed te zien op een foto die hij deelt op Instagram. In een gele zwembroek staat de presentator in een helderblauwe zee met een champagnefles. Wij zijn jaloers!

Decadent doen in Dubai! Ps het is Abu Dhabi maar Dubai klinkt gewoon leuker, en de champagne fles was gevuld met zeewater.’

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol