100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

Kees Tol viert eigen verjaardag met hilarische foto uit jeugd

Het is vandaag feest in Volendam, want niemand minder dan Kees Tol is de hele dag jarig. Hij viert dit zelf met een geweldige foto van vroeger.

Kees Tol

Kees Tol kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke en humoristische presentator die bij iedereen een lach op het gezicht krijgt. Kees heeft in de afgelopen jaren tientallen programma’s gepresenteerd en nog steeds is hij iedere week op televisie te zien bij onder andere VT Wonen: Weer verliefd op je huis. Het programma waar hij al zoveel jaar veel liefde en humor in stopt.

Op liefdesgebied is het rustig bij Kees, maar daar lijkt hij zich niet veel van aan te trekken. De presentator heeft een grote vriendengroep en geniet van leuke momenten met hun op de Volendamse dijk, op vakantie, of in zijn gezellige woning in hartje Volendam.

Jarig

In Volendam wordt vanavond een drankje extra gedronken en een liedje extra gezongen, want Kees Tol is de hele dag jarig. De presentator viert zijn eigen verjaardagen ieder jaar met een geweldige foto uit zijn eigen jeugd en ook dit keer is het weer raak. De foto die hij vandaag deelt, laat flink wat volgers lachen. Wij herkennen Kees nog precies, ondanks het feit dat hij op deze foto geen voortanden heeft en een ander kapsel. ‘#jarig #bestleukventjetoch?’, schrijft Kees eronder. Wat een hilarische foto is dit. Van harte gefeliciteerd met je 41e verjaardag Kees. Maak er een leuke dag en een geweldig jaar van. Proost!

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol.

Delen

Meer over Kees Tol

WIL JE BIJ ZIJN: Jarige Kees Tol deelt geweldig nieuws!
WIL JE BIJ ZIJN: Jarige Kees Tol deelt geweldig nieuws!
Terug in de tijd: Kees Tol's epische Michael Jackson imitatie op de dansvloer!
Terug in de tijd: Kees Tol’s epische Michael Jackson imitatie op de dansvloer!
Lees alle artikelen over Kees Tol