100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kees Tol deelt hilarische schoolfoto uit jeugd

Ook al had Kees net een diploma in ontvangst genomen op deze foto, hij is er alles behalve blij mee. Wat was Kees een schatje vroeger..

Kees Tol

Kees Tol is bekend als Nederlandse tv-presentator, acteur en producer. In 2006 werd hij televisieproducent bij het bedrijf FTV. Hier produceerde hij voor Jan Smit en BZN reallifesoaps voor TROS. Hij was vaste gast in de soap Gewoon Jan Smit. In het radioprogramma Sterren.nl Top 2007, 2008 en 2009 was Tol medepresentator en presentator in RTL L.O.V.E., Sterren.nl top 20 en Toffe Gasten. Naast presenteren heeft Kees wat acteerklussen op zijn naam staan en heeft hij meegedaan aan verschillende programma’s.

Throwback

Op Instagram neemt Kees zijn volgers graag mee door een kijkje te geven in zijn eigen leven. Wanneer hij op vakantie is, aan het werk is of gezellig met zijn vrienden op de Volendamse dijk een biertje drinkt. Zo nu en dan plaatst de presentator een foto uit zijn eigen jeugd en daar krijgt hij altijd onwijs veel reacties op. Dit omdat hij er vroeger super schattig uitzag, maar ook omdat hij er nu nog steeds hetzelfde uitziet. Nu plaatste Kees een foto van zichzelf op de basisschool. Hij en zijn klasgenoten leken duidelijk niet blij te zijn met het diploma dat zij in handen hadden en de juf leek ook niet heel trots te zijn op haar leerlingen. ‘Weet niet wat voor diploma ik hier heb gehaald, maar was er in ieder geval niet trots op..’, schrijft Kees onder de zwart-witfoto. Wat een hilarische foto is dit. Wij herkennen Kees gelijk, maar dan flink wat jaren ouder en met een grote lach op zijn gezicht.

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Kees Tol

ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Kees Tol over nieuwe liefde: 'Misschien zit 'ie hier wel ergens...'
Kees Tol over nieuwe liefde: ‘Misschien zit ‘ie hier wel ergens…’
Lees alle artikelen over Kees Tol