100%NL Magazine Max Verstappen Kelly Piquet
Zie ook:
Delen

WAUW: Kelly Piquet pakt de shine in een roze bikini!

Kelly Piquet is living the life en pakt de shine in een prachtige, roze bikini!

Kelly Piquet

Het Braziliaanse model Kelly Piquet mag zich alweer een aantal jaar de vriendin van Max Verstappen noemen. Toch is Kelly zelf ook geen onbekende in de autowereld. De vader van Kelly is namelijk Formule 1-legende Nelson Piquet en drievoudig wereldkampioen. De 32-jarige Braziliaanse schoonheid is model, columnist en blogger. Ook heeft ze een dochtertje Penélope die ze kreeg met haar ex-man en Formule 1-coureur Daniil Kyvat. De Russische Daniil had voorheen dezelfde positie als Max bij Red Bull. Over toevalligheden gesproken!

Romance

En met de romance tussen Max en Kelly zit het nog helemaal goed, gelukkig maar! Zo deelde het smoorverliefde stel vorige week nog een romantisch kiekje uit het reuzenrad. Bovenin het reuzenrad gaf Kelly haar lover een flinke smakkerd! Die foto zie je hier.

Samen beleven Kelly en Max de mooiste avonturen. Van geweldige vakanties, het vieren van zijn overwinningen en spectaculaire helikoptervluchten, de twee leven een droom!

Roze bikini

Ook op dit moment is Kelly weer aan het genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. Zo te zien is ze op vakantie, want ze straalt onder de volle zon en polmbomen. Op Instagram deelt ze een prachtig kiekje waarin ze in een roze bikini staat te shinen onder een palmboom. Wauw! Kelly ziet er echt waanzinnig uit en wij weten zeker dat ze iedereen het hoofd op hol brengt daar.

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Max Verstappen

CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Lees alle artikelen over Max Verstappen